BröllopsGuiden
Melody Flowers
Bild 1 av 7
Melody Flowers
Roslagsgatan 25
113 55 Stockholm
TEL: 08-15 64 64 MOBIL: 0737587355
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Vi hjälper er att få ett blomstrande bröllop! Litet eller stort, på landet eller på slottet, vi designar efter era önskemål och budget.

Närmar sig den stora dagen?

Vi är här för att hjälpa er på vägen mot ert drömbröllop och vårt mål är att er speciella dag ska bli blomstrande och fylld med kärlek!

Vare sig det är stort eller litet, enkelt och elegant eller storslaget och färggrant så hjälper vi er att hitta rätt blommor för rätt tillfälle. Vi ser till att blommorna håller en vacker tråd genom hela bröllopet i form utav en stil, färg eller varför inte en specifik blomma?

Viktigast av allt är oftast brudbuketten och bordsblommorna men vi jobbar självklart med alla delarna till bröllopet för att skapa en vacker helhet. Detta innebär blommor till brudföljet, vigselplatsen och festlokalen.

*Brudbukett
*Knapphålsblommor (Corsage)
*Tärnbuketter
*Näbbkorg
*Näbb-blommor
*Kyrkblommor
*Stolsbuketter
*Altargångs-blommor
*Bildekoration
*Bordsdekorationer
*Bordsbuketter
*Arrangemang
*Tårtblommor
*Honnnörsbordsarrangemang
*Sidodekorationer

Med vår erfarenhet och kunskap kan vi med hjälp utav era personligheter och önskemål skapa något vackert och personligt för just er!

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för en konsultation där vi går igenom alla delarna till bröllopet, vi tittar också på olika stilar, former, blommor och nyanser.

Vi vill inspirera Er med vår kunskap!
Lycka till med bröllopsplaneringen!

Viktoria med personal

KARTA

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem