BröllopsGuiden
Lilly
Bild 1 av 7
Lilly
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Stråla på din stora dag utan att spräcka budgeten! Upptäck vårt fantastiska utbud av brudklänningar under 3 500 kr, tillgängliga online på vår webbshop. Skönhet och elegans till ett överkomligt pris – din drömklänning väntar på dig.
» Klicka här

Egentligen säger bruden ja två gånger: en gång till sitt livs kärlek och en gång till sin LILLY brudklänning.


Vad är egentligen hemligheten bakom den perfekta klänningen?

Perfekt är den först när den lyckas återspegla brudens själ och passar till varje bröllops egna stil. Med Lilly bröllopsmode har de förälskade ett sant paradis fullt med möjligheter för att kunna välja mellan olika brudstilar.

Höjdpunkten på ett bedårande uppträdande är det riktiga tillbehöret. Absolut typiskt för Lilly: till alla klänningar finns det ett stort urval av accessoarer som brudslöja, jackor, brud skor, brudväskor och passande smycken.

Särskild uppmärksamhet riktas på de nya brud väskorna – från kuvertväskan till den eleganta cityväskan med knäppe och modeller med applikationer, som även finns på klänningarna. (Tips: Shoppa brudväskon online på www.lilly.nu)

Lika bedårande och nya är LILLY brud skor.


Gulliga detaljer som strass och smyckestenar eller trendiga sulor och peeptoes är all anledning att visa benen under dansen

Hitta din närmaste LILLY butik eller återförsäljare direkt på www.lilly.nu eller shoppa online med det samma.

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem