BröllopsGuiden
Jewellery by Jenny
Bild 1 av 7
Jewellery by Jenny
Backebogatan 14
129 40 Hägersten
TEL: 073 - 526 16 31
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Tillverkning av unika ringar med era önskemål samt kvalité i fokus.

Mitt första smycke formgav jag vid 14 års ålder och sedan dess så har sakta men säkert en ren, enkel stil med en feminin touch vuxit fram hos mina stycktillverkade smycken.

Vi arbetar med återvunna ädelmetaller samt ädelstenar som genomgått kimberlyprocessen. Ädelstenarna i våra smycken fattas in av juvelfattarmästare Magnus Svärd.

Att hela tiden utmanas i mitt yrke genom att tillgodose mina kunders önskemål när det gäller smycken är det jag brinner för.

De kraftfulla CAD program som jag arbetar med ger mig möjlighet att snabbt visa er skisser i fotokvalité, tillsammans förverkligar vi era smyckesdrömmar.

Jag tar emot bokade besök i min ateljé alla dagar i veckan 9-21, har man inte möjlighet att göra ett besök så kan jag även ta fram förslag på distans. Ni kan läsa mer om hur detta går till här: http://www.xn--frlovningsring-vpb.se/hur-gar-en-bestallning-till/

Under ett bokat besök så tittar vi på vad ni önskar för design på er ring samt provar olika bredder på ringar samt tittar på olika storlek samt typer av ädelstenar. Utifrån vad vi kommer fram till samt er budget skissar jag sedan upp förslag i CAD vilket ger fotorealistiska bilder innan tillverkningen av ringen är påbörjad.

Leveranstid för ringar med ädelstenar: 4-6 veckor
Leveranstid slätaringar: ca 1 arbetsvecka

Kontakta oss per mail eller telefon för tidsbokning.

Välkomna!

Guldsmedsmästare
Jenny Fors Gentele

KARTA

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem