BröllopsGuiden

Vigsel i Elvis Chapel, Las Vegas

I april 2005 gifte sig Åsa och Peter Roos i Elvis Chapel i Las Vegas.
Här berättar Åsa om den perfekta dagen.
Vi hade planerat vigseln i ett halvår innan och sökte efter ett kapell som vi kände passade oss. Att det skulle vara ett Elvis-kapell var inget att diskutera, vi var båda överens. När vi hittade kapellet, "Elvis Chapel", kändes det rätt med en gång.

Vi kontaktade dem via mejl först för att få svar på vissa frågor, sedan hade vi telefonkontakt och betalade in en handpenning på vigseln. Vi kom till Las Vegas några dagar innan vigseln och var otroligt förväntansfulla och glada men även nervösa.

Dagen innan vi skulle gifta oss var vi tvugna att gå till County Courthouse för att få vårt vigselbevis, vilket var en upplevelse i sig i och med att det samtidigt pågick en riktig gangsterrättegång med beväpnade poliser överallt. På vår bröllopsdag blev vi hämtade utanför Golden Nugget, där vi bodde, med limousine. Vi åkte till kapellet där ministern och hans fru och svärmor väntade på oss. Ett mysigt litet familjeföretag med otroligt härliga människor.

Vi skrev under några papper och sedan, från ingenstans, klev han fram, Elvis. Vi gick igenom själva ceremonin och sedan intog alla sina platser. I och med att min far är död fick Elvis för mig fram till altaret.

Som jag skrattade under denna vigsel kan jag inte påminna mig att jag någonsin skrattat tidigare. Det var helt underbart på alla sätt och vis. Elvis framförde några låtar för oss, vi dansade och hade jättekul.

Efter vigseln åkte vi med limousinen tillbaka till Golden Nugget där vi bytte om inför vår middag. Middagen åt vi på störtsköna House of Blues på Mandalay Bay. Maten var det bästa vi åt under vår Las Vegas vistelse.

Dagen var så perfekt den kunnat bli och vi lever på ruset fortfarande.
I limousinen på väg till kapellet
Vi blir vigda av Elvis

» Elvis Chapel

Kommentarer (1)

nice
Reading the story of the couple's wedding at an Elvis chapel in Las Vegas, I truly felt extremely excited and happy for them. Since searching and planning the wedding, they have shown consensus and determination in organizing a unique wedding that is true to their style.
iq test free 2024-05-13        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem