BröllopsGuiden
TEXT CHARLOTTE SIGNELL | FOTO GABBY ORCUTT / UNSPLASH.COM

Vägen till ett äktenskap som varar

När vi gifter oss är vi övertygade om att det ska hålla för evigt. Vi kommer inte bli ett av de där paren som tröttnar på varandra, tjafsar, tappar gnistan eller är otrogna. Vårt äktenskap kommer vara guld och gröna skogar, och vi kommer känna oss som Törnrosa varenda morgon när vi vaknar av prinsens kyss. Vi lovar varandra evig kärlek, i nöd och lust. Trots det är det just ofta i nöden vår relation prövas och lusten som slocknar. Hur gör man då för att faktiskt bli ett av alla de där paren som gungar i kapp i gungstolarna på ålderdomshemmet?

Att ta en titt på skilsmässostatistiken kan ge blivande brudar grånande hårstrån och magkatarr på studs. I dagens rastlösa samhälle tycks folk hellre skilja sig än reda ut problemen. Vi uppdaterar oss ständigt, håller oss à jour med Pradas senaste kollektion, byter ut våra teknikprylar så fort vi har råd med flashigare och läser om kändisarna som behandlar kärlek som en förbrukningsvara och byter partners oftare än underkläder. Allt kan ersättas med en yngre och fräschare modell tycks de resonera.

Varar kärleken livet ut?
Hur hanterar man de kriser som dyker upp? Finns det redan problem i relationen räddar man den inte genom ett frieri, på samma sätt som att man inte alltid bör hålla ihop för barnens skull. När nyförälskelsen gått över och fjärilarna fladdrat iväg är det lätt att ifrågasätta om man faktiskt är kär. Är det så här livet kommer vara från och med nu? Ellinor, 35 berättar om när hon slutade vara nyförälskad:
"Jag och min man hade varit tillsammans i sju år och gifta i tre år när jag plötsligt började tvivla på om det var honom jag ville leva med. Mitt sociala umgänge hade sinat och jag blev sällan medbjuden på saker av mina väninnor, vi hade alltid varit ett gäng som höll ihop i vått och torrt. Dessutom vantrivdes jag på mitt jobb, det kändes enformigt och trist att gå dit. Jag började nog anklaga min man för det som var tråkigt i mitt eget liv och tänkte att jag skulle ha det bättre utan honom eftersom jag då skulle ha en spänning jag börjat sakna. Vårt sexliv var dåligt och funderade på om det skulle fortsätta vara så i all evighet. Jag gjorde slut och flyttade hem till en väninna. Jag började snart upptäcka att mina vänner inte alls var tillgängliga för att hitta på saker och kände mig ensam. Mitt jobb kändes fortfarande tråkigt men jag hade ingen möjlighet att säga upp mig. På kvällarna saknade jag att ha honom att prata med men jag hade en viss stolthet och ville bevisa att jag klarade mig själv först. När han nämnde ordet skilsmässa fick jag total panik och insåg att jag kanske skulle förlora honom. Jag hade gett upp för mycket av mig själv insåg jag i efterhand, och att vårt förhållande tappade gnistan berodde till stor del på att jag hade en negativ livsinställning och bara gnällde. Han berättade att han oftast känt sig avvisad när han ville ha sex, och väntade på att jag skulle ta mer initiativ. Nu har vi rett ut problemen och han har uppmuntrat mig till att byta jobb och träffa nya vänner eftersom han tröttnade på mitt gnäll. Nu vet jag att det är honom jag ville leva med, men det krävdes att jag skulle förändra min livssituation för att inse det".
Ellinors historia är långt ifrån unik. Vardagens tristess smyger sig på, och den där heta mannen man hånglade upp på dansgolvet ser inte alls lika spännande ut när han läser DN och dricker en kopp kaffe vid frukostbordet.

Förälskelsen byter skepnad
Från att ha varit en oförutsägbar främling blir känslan en välbekant trygghet. Just den förvandlingen får många att känna sig bedragna, och undrar om det verkligen ska vara så. De där passionerade sexakterna på hallgolvet sker numera alltid i sängen och inte alls lika ofta. Experter berättar om hur vi ska hålla glöden vid liv i sänghalmen, och i de självhjälpsböcker som poppar upp dyker det upp nya bud från dag till dag om hur vi ska rädda relationen. Något vi bör komma ihåg är att istället lyssna till oss själva och vår magkänsla. Vissa saker måste få läka in, och den dagen man är redo för att påverka situationen har man styrka nog. Analysera inte relationen, utan lev istället i nuet och uppfinn inte konflikter som inte finns. Vi kvinnor är tyvärr alldeles för bra på att plocka isär våra känslor och dissekera varenda detalj. A och O i en relation är en ärlig och öppen dialog, men det betyder inte att man ständigt måste påpeka den andres fel och brister.

Välj konflikter med omsorg
Det är kanske inte världens undergång om det ligger kläder slängda på hallgolvet. Retar du upp dig på småsaker så försök att finna roten till problemet istället, de där kläderna kanske representerar något helt annat för dig, du kanske uppfattar dem som bristande respekt istället för att inse att han bara var för lat för att plocka upp dem. Anita, 39 har varit tillsammans med sin man i tjugo år och gifta i tretton år:
"Småtjafsar gör jag mest när jag är irriterad men det leder ingenvart, istället bör man diskutera. Har man varit ihop så länge känner man varandra så väl att man har redan gått igenom de flesta diskussioner innan. När jag inte har fått mat blir jag grinig och då går det ut över hela familjen, då säger familjen ifrån om att jag är tjurig och så tänker jag till.”
Att ta upp minsta lilla fel någon gör leder bara till ännu mer bråk och kan förstöra relationen på sikt. Man kan inte försöka förändra en annan människa, utan måste alltid börja med sig själv. Vad man ser är vad man får, och många går in i ett förhållande och tänker att den kan förändra sin partner. När vi är nyförälskade blundar vi för den andras fel och brister, vi är så betagna att alla små egenheter framstår som perfekta. När den fasen lagt sig kan vi istället reta upp oss på de detaljerna och störa oss på saker som hur högt den andra tuggar. Det är ok att känna irritation ibland, men fråga dig själv om det är du som har en dålig dag när du är redo att mucka gräl och om det är värt den energi som faktiskt krävs för att bråka. Men att bråka behöver inte alltid vara negativt utan kan istället vara utvecklande.
Det kommer alltid finnas kriser att ta sig igenom i en relation, och de flesta är övergående. Svartsjuka och kontrollbehov är ofta ett sätt att försöka behålla den man älskar på, men har ofta den motsatta effekten och är ofta orsaken till varför par bryter upp. Har du de problemen så försök att jobba med din självkänsla, och komma på varför du känner som du gör. Även om ni är gifta så se till att ha kvar era egna umgängen, och att inte göra precis allt tillsammans. Ingen ska behöva ge upp sina intressen för den andres skull. Ni behöver ha varsin värld trots att det är ni mot världen. Nu har vi listat några av de vanligare orsakerna till skilsmässa. Klarar du dig undan dem är chansen stor att ni faktiskt håller i både nöd och med lust. Har vi berättat självklara saker du redan vet? Well, försök att komma ihåg dem när vardagen uppenbarar sig.

Kärlekscoachen Carolin Dahlman, författarinna till bl.a. "Vara ihop" och "Hitta kärlek" delar med sig av sina bästa tips:

  1. Respekt: Du lovar i lust och i nöd, vilket betyder att du har bestämt dig för att vara med personen även när det är krångel och bråk, även när han inte gör som du säger eller när hon slösar med pengar. Alla konflikter kan lösas, och egentligen undvikas om du väljer att strunta i småsaker och inte vara envis eller självisk utan leva i sann kärlek och respekt. Om du bråkar om vem som diskar mest, gör det en gång för alla eller släpp konflikten. Det ständiga bjäbbet kring frågor som aldrig kommer att lösas ändå är det som kan bryta ner äktenskapet mest.


  2. Glädje i vardagen: Hitta små saker att vara glad över varje dag. Livet händer här och nu, inte i morgon eller på helgen eller semestern. Den som kan vända ryggen till små motgångar och se de små ljuspunkterna lever lyckligare i vardagen. Se till att njuta av att du har hittat kärleken, att du är frisk, att du har bra vänner eller ett roligt jobb. Det finns alltid mycket att glädjas över, bara vänj dig vid att se detta och inget annat. Sprid glädje till varandra i form av överraskningar, fina ord eller gester. Kramas mycket. Le.


  3. Ha varsitt liv: Fortsätt att utveckla dig själv som individ. Visst är det härligt att vara ett team men nyckeln till ett framgångsrikt förhållande är att fortsätta vara en spännande person i dig själv. Om du blir för beroende blir det snabbt komplicerat. Se till att din partner stannar hos dig för att du lockar, inte för att du tvingar. Att han vill ha dig för att du ger energi, inte för att du behöver honom.

Kommentarer (30)

how i got my ex back
Mitt 20-åriga äktenskap välsignat med fyra barn var på väg att bryta upp eftersom min älskade man sa att han var trött på vårt äktenskap och ville skiljas utan anledning, jag visste att något var fel så efter 3 månaders sökande och många besvikelser gick jag för att söka hjälp från andra människor. Jag träffade äntligen DR. SUNNY, en andlig man välsignad av sina gudar med en övernaturlig förmåga att lösa olika problem i livet. Jag förklarade min situation för honom och han ställde några frågor till mig som jag svarade ärligt, DR SUNNY berättade för mig vad problemet var och berättade vad jag skulle göra, jag följde alla hans instruktioner och efter en vecka kom min man tillbaka hem. stannade ute i två månader och rev upp skilsmässopapperet och idag bor vi lugnt hemma. Om något stör dig i livet och du vill ha en snabb och pålitlig lösning, kontakta DR SUNNY så får du en anledning att dela ditt vittnesbörd som jag. Kontakta Whatsapp: +2348082943805 eller maila honom ..drsunnydsolution1@gmail.com
Caro 2024-03-21        Anmäl
pressurecleaningsutherlandshire
Wow, what a captivating shot by Gabby Orcutt! Charlotte Signell's text beautifully complements the image. Speaking of cleanliness, if you're in Miranda, NSW, 2228, and need top-notch roof washing services, look no further than Miranda roof washing at pressurecleaningsutherlandshire.
Miranda roof washing 2024-03-14        Anmäl
https://pressurecleaningsutherlandshire.com.au/services/miranda-nsw-2228/
Wow, what a captivating shot by Gabby Orcutt! Charlotte Signell's text beautifully complements the image. Speaking of cleanliness, if you're in Miranda, NSW, 2228, and need top-notch roof washing services, look no further than Miranda roof washing at pressurecleaningsutherlandshire. They're experts at restoring the luster to your home's exterior
Miranda roof washing 2024-03-14        Anmäl
Good
A very interesting topic that I am following, and I think this is one of the most important pieces of information for me. And I am very happy to read your article. Thanks for sharing!
quordle today 2024-03-14        Anmäl
www.concretemilton.com
I'm pleased to have come across this excellent website.
www.concretemilton.com 2024-03-07        Anmäl
Du är den bästa personen DR WALE
Ett fantastiskt vittnesbörd om en trollformler som tog min man tillbaka till mig. Jag är lyckligt gift med en underbar och omtänksam man med två barn. Ett mycket stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog fallet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom svår smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allt utan resultat och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och att han aldrig ville träffa mig igen. Så en kväll när jag kom tillbaka från jobbet träffade jag en gammal vän till mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för henne, så hon sa till mig att det enda sättet jag kan få tillbaka min man är att besöka en trollformler, för det är vad hon också gjorde för att vinna tillbaka sin älskare. Sedan följde jag hennes råd och hon gav mig DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. omedelbart skickade jag ett WhatsApp-meddelande till DR WALE och berättade för honom om alla smärtor och problem jag står inför. DR WALE sa åt mig att inte gråta längre och att jag använder slappna av i mitt sinne. Efter mycket diskussion med DR WALE betalade jag för allt material och föremål som behövdes för att besvärja mig, och trollformlern försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min man om en vecka. Vilket fantastiskt uttalande!! Så han pratade med mig och berättade allt jag behövde göra. Sedan nästa vecka var det så förvånande att min man som inte ringt mig de senaste sju månaderna ringde mig för att informera mig om att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka till huset med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var tidigare med hjälp av DR WALE. Jag kommer att råda dig där ute att vänligen kontakta DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
Signe Bruun 2024-03-03        Anmäl
how i got my ex back
Vilken underbar värld vi lever i, jag tvivlar fortfarande på den här trollformaren hur han gjorde det!!! Jag är så glad över att kunna låta hela världen veta hur denna kraftfulla trollformler räddade mitt äktenskap. Allt höll på att gå i sjön eftersom min man inte kunde sluta vara otrogen mot mig med andra kvinnor. Den blev van vid att alltid värma på mig. Jag försökte få honom att sluta, men jag kunde inte hjälpa situationen, ju mer jag försökte, desto svårare blev det. Ibland kommer vi att slåss och gå isär i några månader och vi kommer tillbaka igen bara på grund av våra barn. En dag berättade en vän för mig om denna trollformel som hjälpte henne också, han heter Dr.SUNNY, hon sa att han använder vita magiska trollformler för att lösa andliga problem. Jag bestämde mig för att prova, jag kontaktade honom och han sa till mig att det bara kommer att ta 2 dagar och jag kommer att se stora förändringar hos min man. Han förtrollade faktiskt, tro mig efter 2 dagar av besvärjelsen, min man erkände olika namn på kvinnor han har legat med. Han bad om förlåtelse och att aldrig försöka igen. Från den dagen till nu är mitt sinne i vila. Min man ogillar alla andra kvinnor på jorden utom mig. Och jag är så glad över att ha honom för mig själv. Trollformarens kontaktadress är drsunnydsolution1@gmail.com eller lägg till honom på whatsapp +2348082943805
Mary 2024-02-29        Anmäl
https://www.dagwoodsvacservices.ca/edmonton-commercial-tank-cleaning
Visiting your site is always enjoyable. Your blog is fantastic.
Pumping Services 2024-02-21        Anmäl
Genuina hackare
Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En vän till mig hade använt Genuine Hackers och hon berättade att de gjorde ett bra jobb så, med försiktighet kontaktade jag dem och jag blev positivt överraskad. De var mycket tålmodiga och satte upp en plan för mig som var överkomlig för mig. Allt som allt var jag väldigt nöjd med deras service och ännu gladare när jag såg mina stulna pengar på mitt konto. Jag skulle rekommendera dem till alla som letar efter hjälp med att få tillbaka sina förlorade pengar. Kontakta Genuine Hackers via e-post som  GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592
Anton 2024-02-18        Anmäl
great
This is amazing and so informative, thank you! https://www.appliancekitchener.com
Merck Reyes 2024-02-07        Anmäl
graet
Meaningful sharing in the article, rich content!
our website 2023-12-21        Anmäl
nice
Nice post—I'll definitely beNice post—I'll definitely be sharing this with my friends. sharing this with my friends.
Drywall Installation Company 2023-12-19        Anmäl
https://www.roofingburnaby.com
Keep up the great work! This content is both informative and enjoyable to read. Thank you for sharing this post, and please continue to share more of your insightful blogs.
https://www.roofingburnaby.com 2023-12-12        Anmäl
https://www.insulationsurrey.com
The information you've shared is both innovative and informative. Keep up the great work, and I eagerly anticipate more articles from the author.
https://www.insulationsurrey.com 2023-12-08        Anmäl
Fencing Services Company
This blog is truly fascinating, offering well-crafted and engaging content.
Fencing Services Company 2023-12-07        Anmäl
Delhi Escort
The best way to enjoy overnight is the Escort services in Delhi and they will amaze you at very first sight. They only want a small amount of money to deal with their expenses and also, they are excited to show their wild romance and sexual exposure to the clients. If you get in touch with our college Escorts in Delhi, then you will never want anyone else for love dose.
Delhi Escort 2023-11-07        Anmäl
먹튀검증사이트
Classy families get, the run information is very positive aside from effective, We could furnish connection in the internet site 먹튀검증사이트
먹튀검증사이트 2023-10-24        Anmäl
토토사이트 순위
These types of you will then see the most important thing, the appliance offers which you website a fantastic considerable internet page 토토사이트 순위
토토사이트 순위 2023-10-24        Anmäl
스포츠토토사이트
Incredible! This blog is just like my previous one! Despite being on a completely different subject, it has a layout and design that are very similar. 스포츠토토사이트
스포츠토토사이트 2023-10-24        Anmäl
먹튀신고
Looking at this article, I miss the time when I didn't wear a mask. Hopefully this corona will end soon. 먹튀신고
먹튀신고 2023-10-24        Anmäl
Det gick så snabbt och
Det gick så snabbt och jag hade inget att säga till om i situationen alls. Han dumpade mig precis efter 3 år utan någon förklaring. Jag kontaktar Dr Ilekhojie för att hjälpa oss att försonas eftersom det var uppenbart att han fortfarande älskar mig men var rädd för engagemang. På mindre än 3 dagar efter att han gjorde en försoningsritual, återvände av sin fästman och började tigga för det han utsatte mig för. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vår relation är nu stark och stabil. Tack sir, du är Gud sänd för att återställa ett trasigt förhållande. Jag rekommenderar Dr Ilekhojie till alla som behöver hjälp. Hans e-post: gethelp05@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348147400259
Denisa Florin 2023-08-08        Anmäl
Att förlora någon
Att förlora någon du älskar är som att bryta ditt hjärta i två delar, speciellt när du är djupt kär i den personen, kärlek är en viktig känsla och har kraft att göra allt lyckligt och trevligt men det kom en tid då jag blev övergiven av min ex pojkvän 3 år som lämnade mig för att en annan kvinna bröt vår förlovning. Jag kan fortfarande inte tro att Dr Ilekhojie kunde återförena oss eftersom vänner och familj inte kunde övertyga honom att återvända. det har gått 2 månader nu och vårt bröllop var förra veckan. Darqut har behandlat mig så bra och jag vet att vårt äktenskap är välsignat. Tack Dr Ilekhojie för att du rensade och kopplade oss samman igen. Om du vill ha en ny start med din partner, vänligen prata med Dr Ilekhojie med dessa kontakter. E-post: gethelp05@gmail.com och hans whatsapp/Viber-kontakt: +2348147400259
Antanas Juozas 2023-08-04        Anmäl
먹튀검증
I feel rather privileged to have discovered the website page and look forward to some more pleasurable times reading here. 먹튀검증
먹튀검증 2023-07-12        Anmäl
메이저사이트
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. 메이저사이트
메이저사이트 2023-07-12        Anmäl
토토사이트
I must say you’ve done a amazing job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Chrome. Excellent Blog! 토토사이트
토토사이트 2023-07-12        Anmäl
먹튀검증
Valuable info. Lucky me I found your web site by accident, and I’m shocked why this accident didn’t happened earlier! 먹튀검증
먹튀검증 2023-07-12        Anmäl
Awesome
So informative. Thanks for sharing this post.
audio visual solutions 2023-02-07        Anmäl
Jag vet inte hur jag ska förklara detta
Jag vet inte hur jag ska förklara detta.. Jag är överväldigad av lycka, du säger det och det kommer att gå Dr Ilekhojie..OMG! Detta är mer som ett mirakel. Du är en Gud som har skickats till mig..Jag älskar dig och jag kommer för alltid att vittna om dina tjänster till andra människor som också står inför äktenskapliga problem. Du gör hela mitt liv till ett levande vittnesbörd. Min man är tillbaka enligt ditt ord. Allt tack vare dig Dr Ilekhojie. Jag kommer för alltid att vara dig tacksam. Välsigna dig! Välsigna dig!! välsigna dig!!! Alla där ute som har liknande problem i hans/hennes äktenskapshem bör kontakta denna fantastiska trollformler, han kan vara till hjälp. Kontakta Dr Ilekhojie på hans e-post. gethelp05@gmail.com eller RING/Whatsapp-nummer +2348147400259
Lydia Zomora 2022-02-04        Anmäl
Kelvintongzhang1@gmail.com
Till alla där ute som tror att kärleksförtrollningar inte fungerar, jag är här för att berätta att Herren guds kärleksförtrollningar är den bästa och mest kraftfulla. Jag är en rik kvinna som har massor av tillgångar och ägodelar men jag har svårt med män. När jag försöker slå mig ner med någon, slutar vi med att vi bryts upp och jag hade ingen aning om varför jag gick igenom en sådan upplevelse i mitt förhållande. Det var så oroande att jag inte kunde vara mig själv längre och jag började söka hjälp överallt även på min arbetsplats. Jag gick igenom mina arbetsaktiviteter på nätet och jag stötte på ett vittnesbörd från en dam som heter ( Febe Anouk ) angående hur Lord godswill hjälpte henne att återställa hennes förhållande med hans kärleksförtrollning, jag var tvungen att prova och jag besökte Lord godswill och Jag berättade för honom allt jag gick igenom. Herren gudsvilja tröstade och lovade att hjälpa mig med min situation genom att förbereda en kärleksförtrollning för mig. Jag följde instruktionerna som han gav mig och inom 48 timmar kom min före detta älskare och letade efter mig och bad om förlåtelse. Sedan jag kom i kontakt med Lord godswill har saker och ting förändrats för gott i mitt liv och just nu är jag gift med två vackra barn och mitt hem är välsignat. Allt tack vare Herren guds vilja är jag dig evigt tacksam. WhatsApp honom på +2347081742054.eller maila honom på godswillobo325@gmail.com Prova honom och ditt liv kommer att bli välsignat.
Servbric 2021-12-04        Anmäl
Äktenskap
Ja, jag kan hålla med om att vissa så kallade Spell Casters är SCAM, eftersom jag har fallit offer för några veckor sedan för att jag var så angelägen om att få tillbaka min kärleksman Mårtensson, hur vet jag att någon kärleksförtrollare är bluff är detta; när du börjar kommunicera med dem på e-post eller telefon whatssap, och det finns inga bevis för att ditt arbete har utförts, vare sig genom att visa dig bilder av tvärsnitt vid deras tempel under kärleksstavningsproceduren eller du ber kärleksförtrollningen att berätta vad att göra i ditt hem, kärleksstavningsprocedur måste vara praktiskt att säga besvärjelseböner också i ditt eget personliga lediga utrymme hemma. Drigbinovias kärleksbesvärjelse är verklig eftersom han kommer att berätta för dig hur du gör kärleksbesvärjelsen på egen hand hemma i ditt hem ledigt utrymme på natten när alla andra sover i ditt hus, då kommer Drigbinovia att ge dig instruktioner om hur du får kärleksbesvärjelser att fungera på egen hand utan att störa eller be om mer pengar. det här är hur man skiljer från falsk kärleksbesvärjelse och en riktigt bra fungerande kärleksbesvärjelse som fungerar bra. Jag upptäcker det här själv och det fungerar för mig efter att jag ber en besvärjelsebön i mitt eget hus, Drigbinovia berätta för mig allt som behövde göras. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och inom de närmaste två dagarna fick jag ett telefonsamtal från min ex kärleksman Mårtensson, han återvände till mig samma vecka som en kärleksförtrollningsbön gjordes. detta är mycket sant. Jag använde tillfället för att rekommendera Drigbinovia love spell channel till alla som letar efter en riktig kärlekstrollformare för att snabbt få tillbaka ex kärlekspartner. doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp honom på +12162022709 tack för att ni tog er tid att läsa och jag önskar er all lycka och lycka i er kärleksrelation/äktenskap. Gud välsigne dig.
Mary Mårtensson 2021-10-29        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem