BröllopsGuiden

7 tips för er smekmånad

Självklart kan du och din partner bara stanna hemma och mysa på er smekmånad, eller utforska staden där ni bor – sådant man aldrig annars tar sig tid till. För er som vill resa, och har möjlighet, listar vi här 7 tips på resmål som passar de flesta.
Afrika
Foto: www.southafrica.net

ROMANTIK I AFRIKA

Åk på safari och se vilda djur, bada vid fantastiska stränder, se romantiska solnedgångar och upplev äventyr. Utefter Afrikas kuster finns alla möjligheter till bad och vattensporter. Storslagna Afrika har allt.
Mer info: africansafari.se, sydafrikaresor.se, wetravel.nu, sydafrikaexperten.se
Aruba
Foto: www.aruba.com

ÅRET RUNT PÅ ARUBA

Med 28 grader året runt kan du åka när du vill. De kritvita stränderna och det turkosblå vattnet erbjuder en riktig paradisupplevelse. Hyr jeep en dag och utforska öns alla smultronställen.
Mer info: wetravel.nu, amsterdammanor.com/se/, abcislands.se, arubaresor.se, ving.se
Karibien
Foto: Jenny Unnegård / www.ving.se

KARIBIENS ÖVÄRLD

Barbados, St Martin, Tobago och Curacao. Dessa är bara några av de över 20 öarna i Karibien. Självklart finns här turkosskimrande vatten och ljuvliga stränder, men även aktiviteter för den som vill göra mer än lapa sol. Undvik att åka hit aug-okt då det är orkansäsong.
Mer info: sydamerikaresebyran.se, abcislands.se, ving.se, wetravel.nu
Japan
Foto: www.japan-guide.com

JAPAN - EN GÖMD PÄRLA

Varma källor, skidåkning, korallrev, skyskrapor och sushi. Japan, som består av tretusen öar, erbjuder mer än du kan begära. Besök Tokyo för nöjen, teater och shopping, eller åk till öarna Okinawa som har varmt året om med fascinerande korallrev och fantastiska stränder.
Mer info: wetravel.nu, japanspecialisten.nu, temaresor.se
Prag
Foto: www.prague.eu

EN WEEKEND I KULTURELLA PRAG

Vill du uppleva mycket historia och kultur? Då är Prag, huvudstaden i Tjeckien, rätta platsen att åka till. Här finns t.ex. Karlsbron, Pragborgen och det astronomiska uret. Prag kallas även för Gyllene Prag och staden med de hundra tornen.
Mer info: ticket.se, tjeckienexperten.se, ving.se
Rom
Foto: www.romulus.nu

ROM - STÄDERNAS STAD

Överallt finns vackra byggnader, statyer och fontäner att titta på. Boka ett boende mitt i Rom så har du nära promenadavstånd till allt, t.ex. Piazza Navona, Colosseum eller Fontana di Trevi. Vill du lite längre åker du enkelt med Roms fantastiska tunnelbana.
Mer info: wetravel.nu, ving.se, ticket.se, resfeber.se
Argentina
Foto: www.argentina.travel

GLACIÄRER OCH TROPISK NATUR I ARGENTINA

Argentina, som ligger i södra Sydamerika, har både iskalla glaciärer, vinodlingar, regnskog, pingviner och delfiner – det mesta för de flesta alltså. Bästa tiden att resa hit är september-april.
Mer info: sydamerikaresebyran.se, inca.se, travels.kilroy.se

Tips för att bröllopsresan ska bli oförglömlig:

  • Planera när ni ska resa utifrån resmålets klimat eller utgå ifrån när ni vill åka och bestäm resmål utifrån det. Kom ihåg att när det är sommar i Sverige kan det vara regnperiod i det land ni vill åka till.
  • Var ute i god tid och boka resan ungefär ett halvår innan. Ju fler önskemål ni har ju viktigare att boka tidigt. Det är lättare att få bra priser på flyg och hotell om man är ute i god tid.
  • Researrangörer erbjuder ofta speciella bröllopspaket med olika erbjudande och rabatter.
  • Tala om för researrangören, flygpersonalen och hotellpersonalen att ni är på bröllopsresa. Par på bröllopsresa brukar ofta få lite extra uppmärksamhet.
  • Tänk på att samma efternamn måste stå på biljetten som i passet. Var noga med att boka resan i ”rätt” efternamn om någon av er väljer att ta den andres efternamn vid vigseln.

Kommentarer (1)

Gregg
Pelit ovat elementtini, nyt on monia mielenkiintoisia ja tuottavia pelejä. Löysin myös itselleni jotain vastaavaa https://boostcasino.com/fi Nyt istumme usein kavereiden kanssa iltaisin kovien työpäivien jälkeen.
Bently 2023-03-05        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem